9 september: 10 Stoeten Festival voor een Modal Shift

aug 29, 2018 | Archief, Milieu & Klimaat, Toekomstverbond

Doe mee met het 10 Stoeten Festival van Ringland, Ademloos en stRaten-Generaal, want Let’s Modal Shift!
Om de ring volledig te overkappen moeten we overstappen… op duurzame vervoersmiddelen. Meer ruimte en veiligheid voor zachte weggebruikers is de sleutel tot een leefbare en mobiele stad.
In welke stoet ga jij naar Spoor Oost?
Tien stoeten van tien vervoersmiddelen komen samen in Antwerpen in Spoor Oost voor een feest met De Ringlandband. Elke stoet vertrekt om 14u op een andere plaats in en rond Antwerpen. Zo maken we deze noodzakelijke vervoersmix zichtbaar. Sluit je aan bij je favoriete stoet!
Meer info op de Ringland website
Om 16 uur gooien we de benen los. De Ringlandband, onder leiding van Bert Embrechts speelt het feest op gang. Deze supersterren doen alvast mee: Bart Cannaerts, Stef Kamil Carlens, Jan Hautekiet, Tine Embrechts, Guga Baul, Pieter Embrechts, Slongs Dievanongs, Sarah Ferri, Patrick Riguelle, Jo Lemaire,… Een heus festival met leuke (kinder)animatie!
Je ontdekt die namiddag ook de resultaten van Straatvinken, het onderzoek waaraan honderden tellende burgers deelnamen …
Wat kan jij doen?

  1. Nodig je vrienden uit via het Facebookevent. En vergeet jezelf niet op ‘aanwezig’ te zetten.
  2. Zet ’t in je agenda, feest mee en sluit je op 9 september aan bij 1 van de 10 stoeten – Let’s Modal Shift!
  3. Deel mee flyers uit. We dromen ervan inwoners uit heel de vervoersregio aan te trekken. Jij kan helpen om duizenden mensen te mobiliseren om in één van de tien stoeten naar Spoor Oost te komen.
  4. Werk mee op 9 september. Geen festival zonder helpers. Zowel voor de voorbereiding als op de dag zelf zoeken we nog helpende handen. Wat zou je willen doen?

Bedankt en tot de 9de!
De verenigde burgerbewegingen

Geef uw mening via het onderstaande contactformulier