BAM Tracé? Ah, nee! – Hoe moet / kan het nu verder? Kom woensdag 5 maart 2014 naar Zaal Horta.

mrt 3, 2014 | Oosterweel, Publicaties, Media & Events

Wij nodigen u uit om samen met ons te onderzoeken hoe het verder moet, nu de overheid officieel nog maar eens heeft gekozen voor het BAM-tracé.
woensdag 5 maart 2014 – 20u – Zaal Horta – Hopland 2, 2000 Antwerpen
Zelf wil stRaten-generaal er in de eerste plaats voor zorgen, zoals ze dat in dit dossier inmiddels al negen jaar doet, dat de publieke opinie begrijpt hoe de overheid ons deze historische vergissing tracht te doen slikken met argumenten die geen steek houden, noch procedureel, noch voor de publieke opinie.
De stadsontwikkeling van Antwerpen en de gezondheid van haar inwoners worden al te vaak opgeofferd voor belangen van mensen die gedateerde oplossingen voorstaan en blijkbaar niet wakker liggen van de puinhoop die ze daarmee zullen achterlaten.
Enig historisch besef is echt wel op zijn plaats:
http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1797130/2014/02/20/Antwerpen-laat-zich-keer-op-keer-overtuigen-door-middelmatige-kortetermijnoplossingen.dhtml
Het is onze plicht te doen wat we kunnen om dit te doen ophouden en een einde te maken aan de contraproductieve politiek van een laatdunkende overheid.
Wij hopen u op 5 maart om 20u massaal te mogen begroeten in zaal Horta…
stRaten-Generaal

Geef uw mening via het onderstaande contactformulier