OPROEP: doe mee met de Ringland wave op de brug aan de Jan Van Rijswijcklaan

mei 21, 2014 | Archief, Publicaties, Media & Events

(foto credit: Ringland)
DE WAVE
EEN UUR VAN JE LEVEN VOOR HET MOOISTE DAT ANTWERPEN KAN OVERKOMEN
Eén dag voor de verkiezingen, op zaterdag 24 mei, verwelkomen we Ringland met de Ringland-wave. De grootste wave ooit op de Ring!
Kom met je buren en vrienden om 16u op de brug over de Ring bij de Jan Van Rijswijcklaan (deSingel). Daar doen we een wave, die begint in Zwijndrecht,  wordt overgenomen op 10 plaatsen in Antwerpen en eindigt in Ekeren!
Motorrijders met camera’s rijden in een bescheiden Ringlandkaravaan onder de bruggen door. Na de verkiezingen wordt het filmmateriaal gemonteerd tot een campagnevideo voor Ringland, het 10de district van Antwerpen. Zo zetten we Ringland ook na de verkiezingen op de kaart!
Kom naar de brug over de ring bij de Jan Van Rijswijcklaan (deSingel) en schenk een uur van je leven aan het mooiste dat Antwerpen kan overkomen: lucht, rust, ruimte en mobiliteit.
TIJDSSCHEMA
16u00: We verzamelen op de brug over de ring bij de Jan Van Rijswijcklaan (deSingel). U wordt verwelkomd door mensen van stRaten-generaal.
(Diverse Antwerpse verenigingen nemen in onderling overleg elk een brug en een wave op zich. stRaten-generaal organiseert de wave op deze specifieke plek.)
16u15-16u30: Iedereen begint te wuiven als de Ringlandkaravaan onder de brug gaat doorrijden. Een cameraploeg in de Karavaan filmt de wave bij alle bruggen over de hele Ring.
OPGELET:
We gaan er alles aan doen om deze dag zonder incidenten te laten verlopen. Daarom vragen wij iedereen om fietsen opzij van de brug te parkeren (er zal een steward in fluo hesje staan om te helpen), om de brug niet over te steken, voorbijrijdende fietsers op het fietspad niet te hinderen, kinderen aan de hand te houden, te zorgen dat er geen voorwerpen op het wegdek onder de brug kunnen vallen en nog geen feestdrank boven te halen.
Organisaties met vlaggen of borden brengen maximaal 2 stuks mee naar het centrale deel van de actie. De rest blijft in de periferie, zodat de film een veelkleurig beeld kan opleveren.

OOK VAN HARTE WELKOM OP DE LAATSTE VLAGPLANTING
17u00: Laatste vlagplanting in de berm van de afrit Borgerhout. Breng eventueel een drankje mee om te drinken op het verhoopte succes!
Up-to-date informatie vind je op de Facebookpagina van Ringland. ( https://www.facebook.com/ringlandweb?fref=ts )
Word supporter van de Wave en we maken er een Tsunami van.

Geef uw mening via het onderstaande contactformulier